Referenties van bedrijven

Picture1

“Jaga doet voor outplacement beroep op Integraal Coaching. De samenwerking verloopt prima. Alles wordt in het werk gesteld om zo snel mogelijk in de eerste opvang te kunnen voorzien. We krijgen op regelmatige basis feedback over de lopende begeleiding.”

– Greet Kozlowski, HR Officer Jaga

Picture1

"In het kader van een project welzijn op het werk doet  ons WZC beroep op Integraal Coaching. Het traject is van bij de start gericht op samenwerken, de individuele gesprekken leiden tot meer zelfkennis en dringen door tot de kern van het probleem. Leen gebruikt een krachtige methode die inspiratie geeft aan de medewerkers om het beste van zichzelf te geven. In de positieve flow is er weer ruimte om te groeien en te vernieuwen!"

– Linda Perreman, Wnd. Directeur WZC Reigersvliet

Schoonmaakzorg-Logo_Tagline_LRes

“Tevreden over Integraal Coaching omwille van de op maat gemaakte opleidingen die voorzien worden voor onze al onze werknemers. Goede communicatie, vlotte opvolging. Men gaat ook vernieuwend te werk!”.

– Directeur Natalie Nagy kantoor Hasselt, Sint-Truiden, Tongeren

Logo sdb

“Heel professionele organisatie die meedenkt met het bedrijf."

– Esther Snykers, directeur SDB

 

image001 (1)

“DCO Pelt doet een beroep op Integraal Coaching om onze huishoudhulpen te ondersteunen en begeleiden d.m.v. verschillende opleidingen. De feedback van onze medewerkers was/is steeds zeer positief en enthousiast. De opleidingen zijn informatief en interactief wat een goede insteek is en een toffe vibe geeft tijdens de opleidingsmomenten"

–Martine Alders, verantwoordelijke DCO Pelt vzw

 

Referenties van particulieren

"Supergoede begeleiding. Leen is een toffe dame die mij heel veel energie geeft om er tegenaan te gaan en mijn doelstellingen te bereiken!"

Carla Vos, klant bewegings- en voedingscoaching

“Leen is een vlotte, sociale dame. De workshops doen mensen toch meer inzicht krijgen in hun goede en slechte gewoontes en zijn een goede sturing richting toekomst. Ook is het een boost voor je zelfvertrouwen.”

David Vanloffelt

“Leen helpt je om je veerkracht terug te vinden bij een individuele begeleiding. Door haar specifieke en persoonlijke aanpak, positivisme en het aanreiken van handvaten om mee werken, kan men als persoon sterker worden in zijn eigenheid en werkomgeving. Als teamcoach zoekt leen naar spanningsvelden in een team, om zo de interacties in de groep te beïnvloeden en te optimaliseren, zodat het geheel beter gaat functioneren. Deze manier van werken werpt zijn vruchten in het gehele proces.”

Daisy belmans 

"De coaching was voor mij een hulpmiddel in een moeilijke tijd vol van twijfels. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer zekerder in mijn schoenen stond en het heeft me de bevestiging gegeven dat ik in de juiste richting werk zocht.

Ik stond steeds nogal sceptisch tegenover loopbaanbegeleiding, maar bij Leen werd er gewerkt met concrete hulpmiddelen/tips en werd er niet rond de pot gedraaid. Door middel van een test bij aanvang van de sessies wordt er zeer doelgericht gewerkt op basis van je eigen persoonlijkheid. Confronterend, maar zeer doeltreffend. Echt een aanrader!"

Helen Vaes, klant loopbaanbegeleiding