Over ons

Wij zijn een samenwerkingsverband van psychologen met elk een eigen specialisme. Onze kantoren situeren zich in Houthalen, Oudsbergen (Meeuwen-Gruitrode) en Zonhoven.

In onze kantoren te Houthalen en Oudsbergen hebben we een goed uitgeruste workshopruimte ter beschikking. Wij komen ook bij de klant zelf ter plaatse.

We staan als organisatie of als individu vaak te dicht bij onszelf, de problemen en de dagdagelijkse routine. Het grote plaatje en de mogelijkheden zien is dan niet altijd evident.

Wij ondersteunen graag in het helder krijgen van de huidige situatie, de prioriteiten en de mogelijkheden om te komen tot effectieve keuzes en oplossingen.

fbt

Leen Van Oycke - Zaakvoerder, bedrijfspsychologe, HR consultant, trainer en loopbaanbegeleider

De opleiding tot bedrijfspsychologe en filosofe heb ik heel bewust gekozen. Het vraagstuk mens en werk en de betekenis en de impact van werk heeft me altijd weten te boeien. Waarom doen mensen wat ze doen? Waarom blijven mensen een job doen ten koste van? Wat maakt dat iemand gelukkig is in een bepaalde organisatie of job? Ik wilde hier meer over leren.

De uniciteit van elke persoon, en de drijfveren waarom iemand doet wij hij of zij doet kunnen mij nog steeds verwonderen. En elke dag heb ik nog het voorrecht te kunnen bijleren van mijn klanten.

Ook doorheen de obstakels in mijn persoonlijk leven heb ik veel geleerd. Over het leven, over anderen en mezelf.

Mijn grote passie is mensen en teams versterken en opnieuw in beweging brengen. Het grenzeloze potentieel aanboren en samen op zoek gaan naar meer welzijn in werk én leven is mijn missie!

Je vindt bij mij enthousiasme, humor, integriteit en professionaliteit. Elk jaar volg ik met veel enthousiasme nieuwe cursussen om mijn klanten blijvend en op een degelijke manier van dienst te kunnen zijn.

Opleidingen:

 • Master bedrijfspsychologie UGent en master wijsbegeerte VUB
 • Conflictbemiddelaar bMediation
 • Gecertificeerd personal coach (beweging en voeding)
 • TMA expert (talentenanalyses)
 • Coach MindWorks (mentaal-cognitieve training)
 • Vertrouwenspersoon
 • Jaarlijks verschillende bijscholingen
Ornella foto (1)

Ornella Sestu - Klinisch psychologe, loopbaanbegeleider en trainer

Hoe we zelf in de wereld staan en de wereld ervaren, bepaalt hoe wij op ervaringen gaan reageren en welke keuzes we voor mogelijk houden. Als klinisch psycholoog wil ik dan ook met een breed vizier kijken en vertrekken vanuit de veerkracht en verbindingen van mensen.

Binnen Stemina – praktijk voor psychologie, welzijn en coaching (www.stemina.be) integreer ik deze visie in het werken met mensen met diverse moeilijkheden: slaapproblemen, stress en burn-out, angstklachten, dadertherapie, persoonlijkheidsproblemen, levensvragen, verlieservaringen, middelenafhankelijkheid, agressieproblemen, trauma - en verwerkingsproblemen, stemmingsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen (AD(H)D, autisme, ...), gezins- en/of relatietherapie, ....

Vanuit mijn werkervaringen, ook als leidinggevende en HR, merk ik dat moeilijkheden zich vaak ook gaan situeren op verschillende levensvlakken. Daarom kies is ervoor om niet enkel vanuit het persoonlijke te werken, maar als loopbaanbegeleider en coach ook mensen/ teams te stimuleren in hun professionele keuzes, zodat er meer ruimte kan komen voor een bevredigend leven.

Opleidingen:

 • Klinisch psychologe
 • Orthopedagoge
 • Systeemtherapeut
 • Slaapexpert
 • Reboarding Katalyst (specialisatie stress en burn-out, werkhervatting)
 • Tabakologe 
 • Forensische counselor (forensische neuropsychologie, postgraduaat forensische counseling en diagnostiek, risicotaxatie, agressie, psychopathie, …)
 • Opleiding Interculturele groepsvormingen (Trenziria)

Website: www.stemina.be

Foto Hilde (1)

Hilde Van Oycke - Personal trainer

Al sinds ik ben afgestudeerd ben ik werkzaam als personal trainer. Ondertussen ben ik fiere mama van 1 zoon en twee dochtertjes. Ik ben gepassioneerd bezig met een gezonde levensstijl: sport, beweging en voeding.  Ik doe zelf zeer graag aan krachttraining, tennis, mountainbike, wandelen. Voor mij is dit geen opdracht maar ‘me-time’, een uitlaatklep. Datgene wil ik aan andere vrouwen doorgeven.  Vrouwen zin laten krijgen in bewegen, zich krachtig laten voelen, zelfzeker in hun eigen unieke lichaam. Hun Laten ervaren hoe leuk het is om je lichaam uit te dagen en lichamelijke inspanningen te doen.

Opleidingen

 • Master in de  Lichamelijke Opvoeding, Vrije Universiteit Brussel
 • Bedrijfskunde
 • Geaggregeerde in de Lichamelijke Opvoeding voor het secundair onderwijs
 • Orthomoleculair therapeut, ICZO (Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen)
 • Op regelmatige basis volg ik nog bijscholingen

Website: www.muscula.be

Kim Steurs

Kim Steurs – Klinisch psycholoog, gedragstherapeute, loopbaancoach, trainer en ondernemer

Niets is mooier dan de kracht en de energie voelen die de natuur en het leven ons kan geven. Jammer genoeg kunnen bepaalde obstakels, op persoonlijk of werkvlak, ervoor zorgen dat we dit niet meer kunnen zien en voelen. Soms kunnen ze ervoor zorgen dat je in een zodanig negatieve spiraal komt dat je de positiviteit rondom je niet meer ziet. Terug in je eigen kracht komen en het juiste pad vinden, is hetgeen waar ik je graag mee op weg help.

Doorheen mijn eigen leven heb ik moeilijkere periodes gekend, periodes waarin ik echt op de proef gesteld ben en veel doorzettingsvermogen heb moeten tonen om er doorheen te geraken. Het heeft me veel geleerd over wie ik ben, waar ik naartoe wil en hoe ik met deze kennis jou of je team kan begeleiden. Opgeven staat niet in mijn dagboek, dit betekent dan ook dat ik alles uit de kast zal halen om jou op persoonlijk vlak of op vlak van je team of organisatie het beste aanbod te doen.

Opleidingen:

 • Master of Science in de Pyschologie KU Leuven
 • Gedragstherapie KU Leuven
 • Regelmatige bijscholingen en vormingen